Sladký méďa: Ideální místo pro sladký odpočinek v Olomouci

Sladký méďa: Ideální místo pro sladký odpočinek v Olomouci

Sladký odpočinek v cukrárně Sladký Méďa

Hledáte v Olomouci cukrárnu, kde si můžete dát lahodný dezert a šálek skvělé kávy? Sladký Méďa je ideální místo pro všechny milovníky sladkého, které nabízí široký výběr zákusků, dortů, makronek a dalších dobrot. 

Potěšení pro každého

Sladký Méďa je cukrárna srdcem i duší, kde se setkávají tradice a vášeň pro výjimečné pochoutky. Jejich cíl je jasný – používat pouze ty nejkvalitnější suroviny a nenechávat nic náhodě. Co si můžete dát v jejich pobočce na ulici Mošnerova 14a?

 

  • 55 druhů zákusků: Každý zákusek je výsledkem lásky k pečení a touhy přinést návštěvníkům jen to nejlepší! Bez přidaných rostlinných tuků, práškových náhražek či mražených polotovarů si u Sladkého Méďy můžete vychutnat široký výběr vynikajících zákusků.

  • 18 druhů makronek: Přijďte si také ochutnat nebeské makronky. Lehké jako obláček, ale plné skvělých chutí.
  • Poháry: Nejen v parných letních dnech se zastavte na jejich skvělé zmrzlinové poháry, které jsou kombinace skvělých chutí a poctivých ingrediencí.

  • Toasty a paniny: V nabídce Sladký Méďa najdete i něco na zub - připravili si pro vás nabídků chutí naplněných toastů nebo křupavých panini. Nejen žee zaženete hlad, ale také si skvěle pochutnáte!

  • Skvělá čerstvě pražená káva: V kavárně a cukrárně Sladký Méďa bude potěšený každý milovník kávy. Při její přípravě dbají na každý detail a používají kvalitní zrnka kávy, aby vám přinesli ten nejlepší prožitek. Ať už si vyberete klasické espresso, latte s bohatou pěnou, nebo vynikající cappuccino, každý šálek je pro vás připraven s láskou a péčí.

 

A co si dáte na jejich druhé pobočce v centru města na ulici Ostružnická 353/21? Mnoho druhů makronek a také výbornou praženou kávu!

Navštivte cukrárnu s celou rodinou

V Sladkém Méďovi se nebudou nudit ani ti nejmenší! Pro ně je totiž připraven zábavný dětský koutek, kde si můžou hrát a dovádět, zatímco si vy vychutnáte kávu a sladké dobroty. V letních měsících je k dispozici také venkovní hřiště, kde se děti můžou vyběhat na čerstvém vzduchu.

Příjemná atmosféra a přátelský personál

Sladký Méďa se pyšní příjemnou a útulnou atmosférou. Obě pobočky této cukrátny nabízí moderní interiér a je ideální pro relaxaci nebo setkání s přáteli. Personál je vždy ochotný a rád Vám pomůže s výběrem dezertu a nápoje.

 

 

cukrarna-olomouc-sladky-meda.webp
kam-zajit-olomouc-sladky-meda.webp
sladky-meda-cukrarna-dorty-olomouc.webp
sladky-meda-olomouc-cukrarna-zakusky.webp
sladky-meda-olomouc-snidane.webp
sladky-meda-olomouc-domaci-limonada.webp

Lokace:

Útulnou cukrárnu Sladký Méďa najdete na dvou místech v Olomouci. V centru ji najdete na ulici Ostružnická 353/21 a v městské části Nová Ulice ji najdete na adrese Mošnerova 477/14.

Dorty na míru pro vaši událost

Hledáte dort pro zvláštní příležitost, ale v nabídce Sladkého Méďi nenacházíte to, co hledáte? V Sladkém Méďovi si můžete objednat dort na míru podle vašich představ! Objednejte si váš vysněný dort ZDE.

 

*Objednávku dortu je třeba poslat alespoň 5 pracovních dnů dopředu, v kratším časovém intervalu Vám nemůže cukrárna zaručit výrobu dortu.

Jak bych to celé zhodnotila?

Sladký Méďa je zkrátka a dobře ideální místo pro všechny, kteří hledají cukrárnu s krásným prostředím a výbornou nabídkou kávy a zákusků. Nabízí lahodné dezerty, skvělou kávu a čaj, přátelský personál a možnost objednat si dort na míru. Pokud hledáte místo, kde si v Olomouci vychutnáte sladký odpočinek, Sladký Méďa je to pravé místo pro vás!

Kde všude najdete Sladký Méďa:

Webové stránky

Facebook

Instagram