Pikola Kafe: Zážitek z výběrové kávy v Olomouci

Pikola Kafe: Zážitek z výběrové kávy v Olomouci

Výběrová káva v srdci Olomouce

Olomouc je kouzelné město s bohatou historií a ještě bohatší nabídkou skvělých kaváren. Mezi nimi najdeme i můj oblíbený espresso bar Pikola, který se nám v Olomouci otevřel již v roce 2020 po obrovském úspěchu Šumperské pobočky, do které cestu vážili i mnozí olomoučáci.

Kouzlo Pikola Kafe 

Když překročíte práh Pikola Kafe, uvítá vás neodolatelná vůně čerstvě pražených kávových zrn. Zde se nešetří na kvalitě. Každá šálek kávy je připraven s pečlivostí a láskou k detailům. Díky výběru nejkvalitnějších zrn si můžete být jisti, že vaše chuťové buňky dostanou ten nejlepší zážitek.

 

Přívětivý personál Pikola Kafe je tím posledním kouskem skládačky, který dělá z vaší návštěvy nezapomenutelný zážitek. S úsměvem vás provedou jejich nabídkou, doporučí vám to nejlepší podle vašich preferencí a postarají se o to, abyste odcházeli spokojení.

Jakou kávu si dáte?

Pikola Kafe nabízí široký sortiment kávových specialit, které uspokojí i ty nejnáročnější gurmány. Od klasického espressa po lahodné cappuccino či flat white - každý milovník kávy zde najde to své. O víkendu si zde také můžete pochutnat na voňavých čerstvě upečených koláčcích. 

Podcast Pikola: Za kávou a příběhy

Kromě lahodné kávy nabízí Pikola Kafe i něco pro milovníky podcastů. V podcastu kavárny a pražírny Pikola najdete rozhovory s hosty, dodavateli nebo parťáky z oboru, kteří mají co říct.

 

Podcast Pikola najdete na platformách:

Spotify

Apple Podcast

 

dorty-pikola-olomouc.webp
deserty-kafe-pikola-olomouc.webp
kafe-pikola-olomouc.webp
kam-zajit-na-kavu-olomouc.webp

Lokace Kafe Pikola Kafe

Pikola Kafe najdete na Ostružnická 337/30 v Olomouci, jen kousek od Dolního náměstí.

Kdy je nejlepší se zde zastavit:

Podnik nenabízí posezení, takže ideální čas na kávu je dle vašich preferencí. Dopoledne zde můžete nastartovat svůj den s výborným šálkem kávy a odpoledne se se zde potkat s přáteli.

Jak bych to celé zhodnotila?

Pokud jste milovníkem kvalitní kávy a hledáte místo, kde si vychutnáte šálek poctivě připravené kávy, mohu vám jedině doporučit Pikola Kafe. Je to místo, kde se spojuje umění přípravy kávy s vřelou atmosférou a profesionálním přístupem. Navštivte Pikola Kafe a přesvědčte se sami, proč je toto místo tak oblíbené mezi milovníky kvalitní kávy v Olomouci.

Kde všude najdete Kafe Pikola:

Webové stránky

Instagram

Facebook