Objevte Ameriku v srdci Olomouce.

Objevte Ameriku v srdci Olomouce.

Ameriku v srdci Olomouce

Přemýšleli jste někdy o tom, že byste si chtěli vychutnat autentickou americkou kuchyni, aniž byste museli cestovat přes oceán? V Olomouci máte tu možnost v American grill bar, který otevřel v roce 2016 a přináší autentickou atmosféru americké restaurace přímo do srdce Olomouce.

Bohatá nabídka pro všechny gurmány

Jejich nabídka zahrnuje široký výběr burgerů, quesadillas, křidélek, makaronů, tacos, žebírek, domácích hranolků, cibulových kroužků a samozřejmě také sladké milkshaky a cheesecake. Zde najdete celý jídelní lístek.

 

Milý personál a prostor v americkém stylu dodávají tomuto podniku kouzlo, na které nezapomenete.

Na co si vždycky ráda zajdu?

Z jejich nabídky bych všem milovníkům americké kuchyně doporučila jejich burgery, které připravují do vlastních, domácích bulek. Z nabídky mohu obzvlášť doporučit Farm burger, který obsahuje dip z cherry rajčátek, salát, hovězí maso, čedar, vajíčko a pažitka a společně s domácími cibulovými kroužky se stal mým velkým favoritem.

american-grill-bar-burger.webp
american-grill-bar-cibulove-krouzky.webp
american-grill-bar-olomouc.webp
mexicka-kuchyne-olomouc.webp
olomouc-american-grill-bar.webp
wrap-american-grill-bar-olomouc.webp

Lokace:

American Grill Bar najdete na ulici tř. Kosmonautů 981, nedaleko hlavního nádraží.

Tipy pro návštěvníky:

  • V American Grill Baru si studenti užijí "Studentské středy"! Každou středu od 14:00 do 23:00 mohou studenti s platnou ISIC kartou získat slevu 20 % na celou útratu. 

  • Stůl si můžete jednoduše rezervovat dopředu pomocí rezervačního systému přímo na stránkách American Grill Bar ZDE.

 

Jak bych to celé zhodnotila?

Olomouc možná není prvním místem, které vám přijde na mysl, když si představíte americkou kuchyni, ale díky tomuto skvělému podniku se můžete ponořit do bohatých chutí a vůní Spojených států přímo zde v České republice. Ať už hledáte ten nejlepší burger, autentické barbecue nebo dokonalý milkshake, v American grill bar, vám uspokojí chuťové pohárky a přinese vám kousek Ameriky.

Kde všude najdete NM Desserts:

Webové stránky

Facebook

Instagram