Maido: Japonská restaurace v Olomouci, kterou si zamiluje každý

Maido: Japonská restaurace v Olomouci, kterou si zamiluje každý

Japonský street food v Olomouci, který si každý zamiluje!

Hledáte v centru Olomouce japonský gastronomický zážitek? Maido je nová restaurace, která si získala srdce milovníků japonské street food kuchyně. Přijďte poznat slavné okonomiyaki a další japonský soul food ze srdce gurmánské Ósaky. Vychutnejte si atmosféru japonské hospůdky izakaya, překvapte své chuťové buňky a objevte něco nového v krásném a moderním prostředí nedaleko od hlavního náměstí.

Pokrmy, které si v Maido nenechte ujít!

Maido v Olomouci nabízí širokou škálu chutných japonských pokrmů. Zde je jen několik tipů na to, co si v Maido nenechat ujít:

  • Okonomiyaki: Základem placky je zelí a poctivý vývar katsuo dashi z tuňáka a řasy kombu. Na vrchu je placka dozdobená nasládlou omáčkou, majonézou, sušenou řasou aonori a hoblinkami bonito ze sušeného tuňáka. Klasická varianta – butatama – je s tenkými plátky křehkého vepřového. Mezi další oblíbené varianty patří krevety a další mořské plody, kimchi, mochi nebo také v hirošimské variantě nudle.

  • Miso Shiru: Tradiční japonská polévka z miso pasty, tofu a mořských řas. Miso Shiru je ideální pro zahřátí a dodání energie.

  • Yaky Gyoza: Smažené knedlíčky plněné masem a zeleninou. Yaky Gyoza jsou křupavé navenek a šťavnaté uvnitř a skvěle se hodí k namáčení v sojové omáčce s octem a chilli papričkami.

  • Mochi Mango: Sladký dezert z rýžového koláčku plněného krémem z manga. Mochi Mango je osvěžující a lehký dezert.

Každý pátek speciální nabídka

Na každý pátek si pro Vás chystá restaurace Maido kromě stálého menu také speciální nabídku. Těšit se můžete na donburi, yakisoba, bento, ramen, špízy yakitori, takoyaki, gyoza a mnoho dalšího.

 

Počet porcí je omezen, tudíž v případě zájmu si rezervujte na tel. 774 732 342 nebo do zpráv na Facebooku nebo Instagramu Maido. Sledujte sítě restaurace Maido nebo se přihlašte k jejich newsletteru pro aktuální informace.

 

maido-olomouc.webp
maido-japonska-restaurace.webp
okonomiyaki-olomouc.webp
morske-ryby-olomouc.webp

Lokace:

Maido Restaurace se nachází na ulici 8. května 497/37. Snadno ji najdete pěšky i MHD.

Cenové rozpětí pokrmů:

Cenové rozmezí Okonomiyaki v restauraci Maido se pohybuje mezi 214 a 230 Kč. Za bezlepkovou variantu si připlatíte 40 Kč a za extra vepřové 15 Kč. Za menší jídla zaplatíte v Maido v cenovém rozmezí 94 až 154 Kč a dezerty za cenu 74 Kč. 

Jak bych to celé zhodnotila?

Maido je bezpochyby jednou z nejlepších japonských streed food restaurací v Olomouci. Nabízí autentické a lahodné jídlo v krásném a moderním prostředí. Personál je přátelský a ochotný Vám s čímkoliv pomoct. Jeho lokace je navíc ideální v samém centru Olomouce!

Kde všude najdete Maido Restaurant:

Webové stránky

Facebook

Instagram