Kam zajít v Olomouci na skvělé sushi? Rozhodně do Sushi Hub!

Kam zajít v Olomouci na skvělé sushi? Rozhodně do Sushi Hub!

Kam zajít v Olomouci na Sushi? Rozhodně do Sushi Hub!

Ať jste milovníkem sushi nebo jste teprve začátečník, mám pro vás skvělé místo, které vás okouzlí nejen svou atmosférou, ale hlavně svými lahodnými pokrmy.

V Sushi Hub najde i jiné speciality kromě sushi.

Při vstupu do Sushi Hubu vás přivítá milý personál, který stojí za přípravou jednoho z nejlepších sushi, které v Olomouci najdeme. Sushi Hub ale není jen o sushi! Kromě tradičních sushi zde najdete také lahodné poke bowls, které lákají svou čerstvostí a pestrostí ingrediencí. Pokud toužíte po něčem odlišném, určitě vyzkoušejte jejich jedinečné sushi dogy, které spojují klasické japonské chuťové prvky s moderním twistem.

Sushi na které nezapomenete!

Každý pokrm v Sushi Hubu je připravován s láskou a pečlivostí, což se okamžitě projevuje na jeho chuťovém zážitku. Od čerstvých surovin po mistrovskou přípravu, každé sousto je skutečnou pochoutkou pro vaše chuťové buňky.

nejlepsi-poke-bowl-olomouc.webp
kam-na-sushi-do-olomouce.webp
poke-bowl-sushi-hub.webp
nejlepsi-poke-bowl-sushihub-olomouc.webp
sushi-hotdog-sushi-hub.webp
sushi-hub-olomouc.webp
sushi-hub-poke-bowl.webp
sushi-hub.webp
sushi-olomouc-sushi-hub.webp
vyborne-sushi-olomouc.webp

Lokace

Nacházíte-li se v centru Olomouce, není lepšího místa pro chutný oběd či večeři než Sushi Hub. Jeho strategická poloha na ulici Sokolská z něj činí ideální destinaci pro všechny návštěvníky města, kteří hledají vynikající gastronomický zážitek.

Tipy pro návštěvníky:

  • Stůl si můžete jednoduše rezervovat dopředu pomocí rezervačního systému přímo na stránkách Sushi Hub ZDE.

  • Sushi Hub nabízí různé slevové akce, které vám pomohou ušetřit na vašich oblíbených pokrmech. Najdete je přímo na webových stránkách Sushi Hub. Kromě slevových akcí Sushi Hub také pravidelně pořádá na svém Instagramu různé soutěže a akce, kde můžete vyhrát poukázky na sushi nebo jiné ceny!

Jak bych to celé zhodnotila?

Sushi Hub v Olomouci není jen bistrem, je to gastronomický ráj, kde se setkávají tradiční japonské chutě s moderním přístupem k přípravě jídel. Ať už jste milovníkem sushi nebo poke bowls, neváhejte navštívit toto úžasné místo a nechte se unést jeho chuťovými lahůdkami. Sushi Hub - vaše cesta do světa skvělého sushi v srdci Olomouce!

Kde všude najdete Sushi Hub:

Webové stránky

Facebook

Instagram