Indický pohár chutí v Olomouci: Hi5h Indian Restaurant

Indický pohár chutí v Olomouci: Hi5h Indian Restaurant

 

HI5H INDIAN RESTAURANT & COCKTAIL BAR: Dokonalé propojení chutí a zážitků v Olomouci

Hledáte v Olomouci restauraci, která vám nabídne gastronomický zážitek až z daleké Indie? Pak je HI5H INDIAN RESTAURANT & COCKTAIL BAR to pravé místo pro vás. Nabízí dokonalé propojení moderní indické gastronomie s netradičním pojetím přípravy a servírování koktejlů.

Chuť Indie v moderním provedení

V HI5H si vychutnáte vyjímečné chutě Indie připravovány z těch nejkvalitnějších ingrediencí. Pro kuchaře v HI5H není jídlo jen nutností, ale spíše "každodenní malou oslavou", která musí potěšit všechny smysly. Proto se zaměřují nejen na dokonalou chuť, ale i na vůni a vizuální stránku pokrmů.

 

HI5H si zakládá na používání kvalitních surovin, které jsou klíčové pro neopakovatelný gastronomický zážitek. Díky spolupráci s prověřenými dodavateli vám tak mohou nabídnout pokrmy připravené z těch nejlepších indických surovin. Čerstvě mleté koření, domácí indický sýr a pečlivě vybrané ingredience zaručí jedinečnou a nezapomenutelnou chuť.

 

Menu v HI5H je symbiózou tradičních indických pokrmů s regionálními specialitami a prvky moderní indické gastronomie. Najdete zde široký výběr předkrmů, hlavních chodů a dezertů, které uspokojí i ty nejmlsnější jazýčky.

Koktejly, které nikde jinde neochutnáte

Koncept nabídnout hostům místo dezertu originální koktejl se v HI5H zrodil před 4 lety. Od té doby barmanský tým vymýšlí a připravuje koktejly, které si v Olomouci jinde nedáte. Hrají si s neotřelými chutěmi a kombinacemi surovin,používají ty nejkvalitnější ingredience, čerstvé ovoce a domácí extrakty.

 

KOKTEJLOVÉ MENU v HI5H je plné originálních koktejlů, z nichž každý je inspirován jedinečným konceptem a má svůj vlastní příběh. Ochutnat tak můžete Signature Cocktails s názvy jako Coco Chanel, Bohemian Rhapsody nebo Astronaut. Na své si přijdou i milovníci Superheroes Cocktails a Indických koktejlů.

bar-hi5h-restaurant-olomouc-.webp
Coco-Chanel-hi5h-bar-olomouc.webp
Disco-hi5h-bar-olomouc.webp
Drunk-Unicorn-hi5h-bar-olomouc.webp
hi5h-restaurant-bar-olomouc.webp
indicka-zahrada-hi5h-restaurant.webp
indicka-kuchyne-olomouc.webp
kam-v-olomouce-indicka-kuchyne.webp
kam-zajit-olomouc-bar-hi5h.webp
kam-zajit-olomouc-hi5h-restaurant.webp
kam-zajit-olomouc-hi5h-bar.webp
olomouc-hi5h-restaurant-bar.webp
olomouc-indicke-jidlo.webp
restaurace-indicka-olomouc.webp

Lokace:

High Indian Restaurant najdete v centru města Olomouce na ulici Uhelná 3.

Jak bych to celé zhodnotila?

High Indian Restaurant & Coctail Bar není jen obyčejná restaurace. Je to místo, které nabízí moderní indickou gastronomie s netradičním pojetím koktejlů kde zažijete jedinečný gastronomický zážitek, na který budete dlouho vzpomínat.

Kde všude najdete High Indian Restaurant & Cocktail Bar:

Webové stránky

Facebook

Instagram