Bojové umění v srdci Olomouce: Snapdown Fight Academy

Bojové umění v srdci Olomouce: Snapdown Fight Academy

Hledáte v Olomouci kvalitní akademii bojových sportů? Pak jste na správném místě!

 

Snapdown Fight Academy je perfektní volbou pro všechny, kteří chtějí ovládat nějaké bojové umění, ať už na hobby úrovni nebo s cílem soutěžit. Nabízí širokou škálu kurzů pro všechna pohlaví, věkové kategorie a úrovně zkušeností. Grappling a wrestling jsou jednou z potřebných znalostí k zápasení v MMA. Ve Snapdown Fight Academy se tyto znalosti rozhodně naučíte na jakékoliv úrovni.

Proč si vybrat Snapdown Fight Academy?

  • Skvělí trenéři: Naši trenéři jsou zkušení profesionálové s hlubokými znalostmi bojových sportů. Jsou vášniví pro to, aby pomohli svým studentům dosáhnout jejich plného potenciálu.
  • Přátelská atmosféra: V Snapdown Fight Academy se budete cítit vítáni a uvolněně. Najdete u nás přátelské a podporující prostředí, ve kterém se budete moci učit a růst.
  • Široká škála kurzů: Nabízíme kurzy pro všechny věkové kategorie a úrovně zkušeností. Můžete si vybrat z kurzů grapplingu, brazilského jiu-jitsu a wrestlingu.
  • MultiSport karta:  Ve Snapdown Fight Academy v Olomouci, lze používat kartu MultiSport, tudíž si to můžete zkusit i pokuď chodíte i do jiných sportovních středisek.
  • Soukromé tréninky: Je možné si domluvit soukromou lekci s jedním z trénérů.
  • Možnost tréninku s kimonem nebo bez (no-gi grappling)

Chceš se sportu věnovat na plno? U nás ti pomůžeme s přípravou na závody.

Ve Snapdown Fight Academy máme spoustu kluků i slečen, kteří grapplingu a brazilskému jiu-jitsu chtějí věnovat maximum, a proto s nimi jezdíme pravidělně na závody. Jako klub se účastníme mezinárodních i národních závodů, kde jsme nasbírali už spoustu úspěchů. Jezdíme na kempy, které s námi návštěvují i MMA zápasníci z České Republiky jako Jiří Procházka nebo David Dvořák.

Bojové umění pro děti u nás najdete také!

Hravá forma tréninku, zkušení trenéři a skvělá parta dětí – to vše najdete v našem dětském programu. U nás si děti nejen vybijí energii, ale také se naučí základům sebeobrany a získají důvěru v sebe sama.
Děti si především užívají tréninky a zábavu, závodění je spíše příjemným zpestřením pro starší členy a členky našeho klubu. Nejste si jistí, jestli by to Vaše dítě bavilo? V tomto případě pro Vás máme akci, kdy Vaše dítě má první 3 tréninky zcela ZDARMA!

bojove-sporty-pro-deti-olomouc.webp
kurzy-bojovych-sportu-olomouc.webp
snapdown-fight-academy-bojovy-sport.webp
snapdown-fight-academy-mma-olomouc.webp
snapdown-fight-academy-brazilske-jiu-jitsu.webp
deti-sport-olomouc-snapdown-fight-academy.webp
bojove-sporty-pro-deti-snapdown-olomouc.webp
multisport-karta-olomouc-snapdown-fight-academy.webp
snapdown-fight-academy-bojove-sporty.webp

Co se u nás naučíte?

V Snapdown Fight Academy se naučíte řadu dovedností, které vám pomohou stát se silnějšími, odolnějšími a sebevědomějšími. Naučíte se také disciplínu, respekt a týmovou práci.

Můžu přijít ikdyž jsem holka?

Samozřejmě! V Snapdown Fight Academy vítáme všechny, bez ohledu na pohlaví. Trénuje u nás mnoho slečen, které si tento sport užívají a baví je. Bojové sporty, jako je MMA, grappling a BJJ, nejsou určeny pouze pro muže. Jsou to skvělé způsoby, jak se dostat do formy, naučit se sebeobraně a získat sebevědomí.

Trenéři Snapdown Fight Academy:

     

Jak nás najdete:

Snapdown Fight Academy se nachází na adrese 17. listopadu 788/1 v budově T.J. Sokol Olomouc kousek od obchodního střediska Šantovky. Při vstupu do budovy sejdete dolů a po převlečení do sportovního oblečení se dáte na konec chodby doprava dozadu. Tělocvična Snapdown Fight Academy se nachází před schody druhého východu.

Zaregistrujte se ještě dnes!

Pokud chcete začít s tréninkem bojových sportů, neváhejte se k nám přihlásit. Nebojte se a přijďte si to vyzkoušet na vlastní kůži! Nabízíme bezplatnou zkušební hodinu, takže se můžete přesvědčit, zda je Snapdown Fight Academy to pravé pro vás.

Aktuální rozvrh tréninků a ceník

Kde všude najdete Snapdown Fight Academy Olomouc:

Webové stránky

 

Instagram

 

Facebook

 

YouTube