Amici v Olomouci, aneb burgery a pizza jako z Ameriky!

Amici v Olomouci, aneb burgery a pizza jako z Ameriky!

Amici v Olomouci, aneb burgery a pizza jako z Ameriky!

Hledáte v Olomouci restauraci, kde si vychutnáte výbornou americkou kuchyni? Pak Amici Pizza & Burgers je to pravé místo pro vás. Nabízí široký výběr burgerů, pizzy a dalších amerických specialit.

Tradiční americká chuť

Amici je český koncept inspirovaný nadnárodními fast foodovými řetězci. Stejně jako oni se zaměřuje na franšízing a ve svém jídelním lístku nabízí burgery a pizzy. Nejde však o klasické fast foodové bistro, jak by se na první pohled mohlo zdát. Bistra od Amici jsou sice zaměřená na rozvoz a vyzvednutí jídla s sebou, kvalitou se ale vyrovnají špičkovým restauracím specializujícím se na burgery či pizzy. U produktů však podobnosti s fast foodovými řetězci končí. V Amici má totiž kvalita mnohem větší váhu než rychlost a kvantita, které jsou typické právě pro fast food. Veškeré suroviny jsou pečlivě vybírány dle konkrétních požadavků tak, aby dohromady zprostředkovaly opravdu gurmánský zážitek.

Široký výběr pro všechny

Amici Pizza & Burgers nabízí široký výběr burgerů, pizzy a dalších amerických specialit. V menu najdete klasické burgery s hovězím masem, slaninou, sýrem a zeleninou, ale také speciality s kuřecím masem, vepřovým masem a vegetariánské varianty. Pizzy si můžete objednat v různých velikostech a s širokou škálou polev. Kromě burgerů a pizzy nabízí Amici Pizza & Burgers také saláty, hot dogy, hranolky a další dobroty.

Tipy pro vaši návštěvu Amici Pizza & Burgers

  • Amici Pizza & Burgers nabízí rozvoz jídla domů.
  • Sledujte webové stránky Amici Pizza & Burgers a sociální sítě, abyste se dozvěděli o aktuálních nabídkách a akcích. Najdete je na konci blogu!
  • Amici Pizza & Burgers je ideální místo pro oslavy narozenin, firemní večírky a další akce.
amici-hotdog-kam-zajit-olomouc.webp
amici-burger-pizza-olomouc.webp
amici-kam-zajit-olomouc.webp
amici-kam-zajit-olomouc-pizza.webp
burger-pizza-olomouc-amici.webp
kam-zajit-olomouc-amici-pizza.webp

Lokace:

Amici Pizza & Burgers se nachází na ulici Zeyerova 850/14.

Cenové rozpětí pokrmů:

V Amici si můžete vychutnat lahodné pizzy o průměru 34 cm v cenovém rozpětí 209,- Kč až 279,- Kč. Určitě využijte akci 2+1 zdarma, kterou Amici nabízí na vybrané pizzy! Také si zde můžete dát výborné burgery, které vás vyjdou okolo 179,- Kč až 329,- Kč!

Jak bych to celé zhodnotila?

Amici Pizza & Burgers je zkrátka a dobře ideální místo pro všechny milovníky americké kuchyně. Amici neustále přichází s novými nápady pro zlepšení a ze svých plánů a ambicí nikdy neslevuje. Tudíž pokud hledáte restauraci v Olomouci, kde si vychutnáte autentickou americkou kuchyni z kvalitních surovin, Amici Pizza & Burgers je to pravé místo pro vás!